Badi Francesca
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia w Chociczy
(1)
Autor
Sekuła Aleksandra
(2469)
Kozioł Paweł
(2013)
Kotwica Wojciech
(782)
Kowalska Dorota
(664)
Kochanowski Jan
(501)
Badi Francesca
(-)
Krzyżanowski Julian
(355)
Konopnicka Maria
(329)
Otwinowska Barbara
(309)
Trzeciak Weronika
(262)
Boy-Żeleński Tadeusz
(238)
Leśmian Bolesław
(233)
Mickiewicz Adam
(231)
Krasicki Ignacy
(229)
Zarawska Patrycja
(219)
Goliński Zbigniew
(201)
Dug Katarzyna
(198)
Baczyński Krzysztof Kamil
(194)
Kraszewski Józef Ignacy
(178)
Jachowicz Stanisław
(159)
Słowacki Juliusz
(159)
Sienkiewicz Henryk
(157)
Lech Justyna
(138)
Orzeszkowa Eliza
(137)
Rolando Bianka
(131)
Fabianowska Małgorzata
(126)
Czechowicz Józef
(119)
Żeromski Stefan
(118)
Chotomska Wanda
(112)
Prus Bolesław
(108)
Liebert Jerzy
(105)
Tkaczyszyn-Dycki Eugeniusz
(102)
Napierski Stefan
(101)
Disney Walt
(99)
Pawlikowska-Jasnorzewska Maria
(96)
Clark Brenda
(95)
Roberts Nora
(92)
Wilczek Piotr
(90)
Głowińska Anita
(88)
Żeleński Tadeusz (Boy)
(88)
Miciński Tadeusz
(87)
Przerwa-Tetmajer Kazimierz
(87)
Supeł Barbara
(87)
Asnyk Adam
(86)
Andersen Hans Christian
(84)
Bogdziewicz Monika
(84)
Beaumont Emilie
(80)
Sekuła Elżbieta
(79)
Steel Danielle
(78)
Baudelaire Charles
(77)
Bourgeois Paulette
(77)
Christie Agata
(77)
Krzyżanek Joanna
(77)
Kasprowicz Jan
(75)
Kosińska Aleksandra
(75)
Maliszewski Karol
(74)
Tuwim Julian
(73)
Kornhauser Julian
(72)
Kasdepke Grzegorz
(70)
Nesme Alexis
(70)
Sadowska Elżbieta
(70)
Syrokomla Władysław
(70)
Kwiatkowska Katarzyna
(69)
Szal Marek
(69)
Papuzińska Joanna
(68)
Popławska Anna
(67)
Lange Antoni
(65)
Możdżyńska Aldona
(65)
Mróz Remigiusz (1987- )
(65)
Nożyńska-Demianiuk Agnieszka
(65)
Lindgren Astrid
(63)
Montgomery Lucy Maud
(63)
Szulc Andrzej
(63)
Goscinny Rene
(62)
Krella-Moch Aneta
(62)
Drewnowski Jacek
(61)
Usenko Natalia
(61)
Brzechwa Jan
(60)
Frączek Agnieszka
(59)
King Stephen
(59)
Pasewicz Edward
(59)
Keff Bożena
(58)
Marlier Marcel
(58)
Webb Holly
(58)
Stefańska Paulina
(57)
Szancer Jan Marcin
(57)
Fabisińska Liliana
(56)
Kledzik Emilia
(55)
Mazan Maciejka
(55)
Podsiadło Jacek
(55)
Ritter-Jasińska Antje
(55)
Dąbrowska Maria
(54)
Reymont Władysław Stanisław
(54)
Delahaye Gilbert
(53)
Grabiński Stefan
(53)
Miłobędzka Krystyna
(53)
Polkowski Andrzej
(53)
Spirydowicz Ewa
(53)
Wiewiurka Zenon
(53)
Kozłowska Urszula
(52)
Król Michał
(52)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Czekolada
(1)
Słodycze
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady. Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów czekoladowych, którym trudno się oprzeć. Odbiorcy: wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania czekoladowych deserów, osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa, można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów, poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach, w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady, dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia w Chociczy
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej